Stöd oss – bli medlem!

Som framgår på andra platser på hemsidan är Skellefteåuppropet en helt opolitisk förening som arbetar för en utveckling av vård och omsorg i norra länsdelen.

Vi jobbar helt ideellt men det behövs ju hela tiden pengar till lokalhyra, annonser, hemsida, trycksaker, porton, bussresor osv.

Som framgår av föreningens stadgar reviderade 2016-09-25 vill vi nu bredda föreningen genom att erbjuda medlemskap.

Årsavgiften är för närvarande 50 kr för enskild person, 100 kr för hel familj.

Du kan stödja Skellefteåuppropets arbete på flera sätt:

1.      Bli medlem genom att betala in årsavgiften till
Bankgiro 149-3584.

OBS Skriv ditt namn på inbetalningen men kontakta även föreningen med namn, adress och helst även epostadress via medlemskellefteauppropet.se (skriv av, ej klickbart)
eller telefon till vår kassör Gulli-Maj Norén 0910-525 60 eller 070-624 32 83. Det kan vara svårt att skriva alla uppgifter på bankgirobetalningen och via nätet godkänns inte tecken som "" (kan ersättas med "(a)"). Vid familjemedlemskap, meddela samtliga namn.

Medlemmar får, om ni meddelar epostadress och inte avsäger er, automatiskt vårt nyhetsbrev förutom den information som läggs ut här på hemsidan.

2.     Kom på föreningens arrangemang oavsett om det är medlemsmöten, manifestationer, utfrågningar eller annat.

3.   Om du av någon anledning inte vill följa punkt 1 och bli betalande medlem (vilket vi rekommenderar!) kan du ändå anmäla dig till vårt nyhetsbrev för information om vad som planeras genom ett mejl med namn, epostadress och gärna telefonnummer till nyheterskellefteauppropet.se

4.     Skriv insändare och engagera dig gärna på Facebooksidan Stoppa nedrustningen av Skellefteå lasarett!

5.    Tipsa oss om vad som händer inom landstingets ibland väldigt slutna väggar så vi kan bilda opinion i tid.

 

 

Till Skellefteåuppropets startsida